tabung ayam

Saturday, 14 June 2014

Cpuv nuffnang ke 6-9

Cpuv nuffnang datang lagi. Bulan lepas cpuv pertama singgah, baru2 ni ada 2 lagi cpuv singgah dan sekarang ni 4 lagi iklan dtg menyinggah. Alhamdulillah. Walaupun takde la banyak mana pengunjung blog nih, tapi nuffnang sudi bagi cpuv lg. Ni yg rasa macam bersemangat nk blogging nih. Tenkiu nuffnang :)

8 comments:

  1. tahniahh ! wahh banyak nya dapat cpuv.. tips nya mcam mana? leen xda lah sebanyak tuh.. sedihh T.T hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tenkiu2.. entahlah, takde tips pon, dulu pon rasa best je bila tgk org dpt cpuv, sekarang ni merasa jugak ;)

      Delete
  2. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete
  3. wah.. untungnya.. N tak dapat macam ni pun.. congrate ye.. pembakar semangat

    N dah follow sini..

    ReplyDelete