tabung ayam

Wednesday, 14 November 2012

"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!"

Hai3. Assalamualaikum, 
Hari ni nak aku mau join satu segmen dari blogger ain. Disebabkan aku baru mula nak berblog semula pada bulan lepas, makanya aku tak reti nak promote2 blog aku yang agak entah apa2 ni. So, den ponjoin la segmen ni .Hehe.



Klik. klik. klik ye kawan2



                                                  

Target utk ade 50 follower untuk tahun ini..Boleh??? Ahakz

Boleh tak aku nak tagging: eiko ngan huda..lalalala

8 comments:

  1. eh???gambar sy ada kat print screen tu la..hehe...

    nurul~tu lah..geram kan kalau beli mknn kat luar.cmtu plak jadinya..huhu

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  3. done follow sini lama dah
    hit me back :)

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  5. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  6. Aida dari segmen yang sama.. dah follow kamu dear #22. salam kenal dan good luck kawan :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sme, done follow here, follow sy balik ^^ http://chibinani-chan.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen sama.. follow sini #85

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

    ReplyDelete