tabung ayam

Tuesday, 20 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Assalamualaikum. Hye2 semua.

Join lagi satu segmen.. Mana la tau kan, kalau bertuah dapat lak topup RM 10. Okeh, jom kawan2 yang lain, kita join segmen dibawah yep.

Klik.Klik.Klik
Due Date: 13.11.12-26.11.12...
So, jomlah kita memeriahkan majlis diblog Emas Putih.

12 comments:

  1. Assalam.. dari segmen yang same.. singgah sini..
    jgn lupa singgah teratak buruk sy ye :D

    http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  4. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  7. Aida pun join segmen yang sama :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. salam :)
    singgah dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  9. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-110.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete
  10. salam, berenang-renang kuak lentang dari segmen yang sama. ow yeah. hehe.

    jom singgah belog saya.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    p/s: ade mega GA

    ReplyDelete
  11. salam hai dr segment yg same, group yg same...
    jom follow my blog eratkan lagi persahabatan..=)

    ReplyDelete
  12. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete