tabung ayam

Thursday, 8 November 2012

sedang belajar berphotosop

Hai3..Assalamualaikum.

Disebabkan memang takde kerja yang boleh dibuat, so try lah godek2 photoshop yang ada kat dalam lappy ni. Selama ada photoshop ni, memang tak reti guna. Benda alah ni ada pon disebabkan masa format lappy, brother yang formatkan tu yang masukkan. Kalau tak, memang non hado la kan photoshop segala ni. So, bila da godek-godek benda alah ni untuk beberapa ketika diikuti dengan melihat tutorial2 yang ada di youtube, makanya dapat lah aku edit siket2 gambar yang ada. Walaupun tak berapa nak menjadi sangat, belasah je la kan. yang penting aku tak boring :)

edit photoshop guna stamp

edit photoshop guna photocopy


Yang ni edit guna pen tool, ni gambar budak2 sekolah sebenarnya

Ni pon sebenarnya gambar orang biasa, tapi pegi edit jadi gambar kartun muslimah

Lepas ni nak belajar lebih lagi edit mengedit ni. Hehe, ketinggalan betul ko farhana, orang lain da lama tau guna photoshop.

No comments:

Post a Comment