tabung ayam

Tuesday, 13 November 2012

ragam pelajar-tiru gaya cikgu

Hai3.Assalamualaikum
Sudah mula rindu akan sekolah, jadi selalu juga belek-belek gambar budak2 sekolah SMK Warisan Puteri ni. Dan terjumpa pulak sekeping gambar ni.

Cikgu, sama tak gaya macam cikgu?  Hye, saya Fazreen

Student diatas ni bukan lembut okeh,tapi cuma tiru gaya sahaja.Situasi ni berlaku beberapa hari sebelum habis praktikal. waktu ni just relief kelas diorang je rasanya. Sebak je sebenarnya, tapi buat muka slumber2 happy sebab tiada lagi bebanan berat perlu ditanggung. Wehh student sekalian, cikgu rindu korang. Rindu jugak nak marah2 korang. Haha

Kami bukan ben10. Kami hanya ada jam yang cool

Jangan buli!
Kami pelajar 1A, otak kami memang A, perangai kami A-. lalala








1 comment: