tabung ayam

Sunday, 18 November 2012

Game2 dari mystery case files


Assalamualaikum.

Aku si peminat tegar game mystery case files. Da ikut beberapa series game ni. Game dia memang sangat2 best dan boleh bukak siket minda kita ni supaya berfikir. Selalunya dapat game ni dari free download mana2 link entah. Adik beradik aku yg akan bersusah payah cari n tunggu dia punya download yang bukan maen lama gila sebab file dia besar.

Masa memula game ni keluar, takde la mencabar sangat. Seingat aku, masa awal-awal main game ni, takde la best mana, just carik2 barang je. Tapi lama2 berlaku penambahbaikan, kiranya kita kena selesaikan misteri terhadap sesuatu. Kalau main tengah2 malam, tengah syok2 main, tetiba je muzik suspen terus keluar,    cuak gak sampai boleh tak jadi nak sambung main.


Mana tak cuak sebab tengah2 main, keluar lak pompuan ni tetibe kat screen
Antara game yang best dalam mystery case files


Dan tadi dok usha2 yang game ni ada tak keluarkan game terbaru. Sekali usha2 jumpa lak yang diorang dah keluarkan satu lagi game iaitu Mystery Case Files: Shadow Lake. Sekarang tengah cari carik link yg boleh free download, tapi x jumpa lagi. Farhana, sila gigih utk terus mencari.

Winkwink Shadow Lake, aku datang




2 comments:

  1. sy pun suka men game ni..
    sggup download wlupun fail besar gila..
    hihi..

    ReplyDelete
  2. hehe,best kan.cumanya nak download tu lama giler

    ReplyDelete