tabung ayam

Saturday, 10 November 2012

Baru belajar buat doodle

Hai3..
Assalamualaikum.

Sekarang ni tengah try nak buat doodle. Tapi tak berapa menjadi. Maklumlah, selama ni seingat aku, subjek seni kat sekolah rendah mahupun menengah, jarang-jarang dapat A.. Eh, ke tak pernah ek?
So. ni nak kongsi kat anda semua hasil contengan.

Doodle cinta :)
First time melukis macam ni, ambil masa yang sangat2 lama. Tapi rasa macam seronok pulak bila buat benda-benda macam ni walaupun hasil dia tak seberapa.

No comments:

Post a Comment