tabung ayam

Wednesday, 21 November 2012

Awak Jeles?

Assalamualaikum, Hye3 :)

Jom baca ayat kat bawah ni dulu


Gambar diambil dari imej google

Haha, bagi kaum perempuan, pernah tak korang rasa macam ni? Sejujurnya aku ada gak macam ni. Memang kena betul kat batang hidung sendiri. Tapi biasa lah, nama pon perempuan. Kalau girl lain aku tak tau la pulak macam mane kan. Padahal kekadang benda2 macam ni memang tak patut jeles pon kan, tapi saje nak diperbesarkan oleh pihak perempuan. Kekadang pihak lelaki tu tak salah pon. Tu, kalau orang laki boleh tahan takpe lagi, kalau tak boleh tahan, bye2 je la jawabnya. Pesanan untuk diri sendiri, kurangkan jeles terhadap perkara-perkara yang tak sepatutnya. Eh? tahap kejelesan aku tak tinggi sangat kot.

12 comments:

  1. biasa la tu..kuat jeles tu penting tau (^_^)

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  2. Haaaa , izzah kalau cemburu , kurang sikit , hiii ;) tapi nak buat macam mane , keistimewaan wanita . heee .

    # psst , nak balas email :) Thanks !

    ReplyDelete
  3. Hehe, memang sifat yg ni susah siket nak buang.


    izaah: wink2, saya da balas email awak :)

    ReplyDelete
  4. bese lah pompuan hehe..pernah kena gak mcm ni dulu..sbb like je pun hehe

    ReplyDelete
  5. hehe. jeles tu elemen penting dalam perhubungan.

    ReplyDelete
  6. hehe...pernah alami situasi mcm ni yg pasti bkn sya yg jeles :'))

    ReplyDelete
  7. kadang2 jeles itu sweet, tapi kadang2 jeles boleh 'membunuh', hati-hati =D

    http://cikewi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :)

    Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  9. datang follow sini :D follow back ?
    http://maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete